Preview Mode Links will not work in preview mode

NARKOPODDEN

Jun 17, 2021

"Jag kan alltid sluta men jag kan inte låta bli att inte börja" Mattias Voltaire smugglade, stal och snortade på jobbet, i skolan och på BB. Narkopodden möter en annan Mattias, hör hans historia i avsnitt 37.


May 27, 2021

Kai Knudsen arbetar som intensivvårdsläkare på Sahlgrenska Universitetssjukhus. I sitt andra besök hos Narkopodden berättar han om erfarenheter av patienter med cannabisrelaterade skador. Situationen i USA, medicinsk cannabis, fakta och tuffa minnen är något vi också kommer in på. Välkommen att lyssna!


May 6, 2021

Alice Adler, ung student i Stockholm, ifrågasätter blivande läkare, psykologers och juristers festknarkande. Synen på olika preparat och sorgliga exempel samt värdet av att unga höjer rösten, det kan du höra om i Narkopodden avsnitt 35.


Apr 19, 2021

EXTRAAVSNITT!

Vem vinner, vem förlorar när svenska anstalter skär ner på dokumenterat bra behandling?

Avsnitt 34

Med anledning av diskussionerna om att stänga ner 12-stegsprogrammen på svenska anstalter gästar juristen Christer Gustavsson Renlid Narkopodden.

Hur kan Kriminalvården arbeta med dömda brottslingar...


Apr 15, 2021

Jale Poljarevius, tf polismästare och deckarförfattare, gästar Narkopodden. Om narkotika, samsyn och framtid, utsatta områden och hur saker hänger ihop pratar vi om i avsnitt 33 av Narkopodden. Välkommen att lyssna!